Locatie & toegang
Team
Photo of Alice Beauve

Alice Beauve

  alice@kinemadou.be
  +32 492 21 86 39

Afgestudeerd in fysiotherapie aan de Hoge School Brussel-Brabant (HE2B), voert Alice haar behandelingen uit met dynamiek en motivatie. Ze oefent haar beroep uit door te luisteren naar haar patiënten en zich aan te passen aan hun behoeften door middel van geïndividualiseerde zorg. 

Ze beschouwt elke patiënt als een geheel en biedt de meest specifieke zorg in verband met hun pathologie. Ze geeft consultaties in het Frans en het Engels.

 

 

Photo of Carolien Jans

Carolien Jans

  carolien@kinemadou.be
  +32 478 74 14 93

Carolien is de initiatiefneemster van de praktijk. Zij heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring als kinesitherapeute. Voorheen had zij een praktijk in de Dwarsstraat te Sint-Joost-ten-Node. Omdat zij een uitgebreidere waaier aan therapie (nazorg en preventie) wou aanbieden, besliste zij om de praktijk te verhuizen en de mogelijkheid te creëren om pilates en yoga lessen bijkomend aan te bieden. Met enerzijds Kine Madou en anderzijds Studio Madou wordt de brug gemaakt tussen medisch herstel en het lichamelijk welzijn in het dagelijkse leven. 

Carolien spreekt Nederlands, Frans en Engels

Photo of Salah Assbane

Salah Assbane

  Salah@kinemadou.be
  +32 487 55 10 53

Salah werkt al vier jaar in de praktijk en is kinesitherapeut en manueel therapeut. Momenteel volgt hij een opleiding accupunctuur. 

Salah spreekt Nederlands, Frans en Engels

Photo of Cindy Van Malder

Cindy Van Malder

  cindy@kinemadou.be
  +32 476 99 48 99

Cindy studeerde in 1994 af aan de VUB als master in de kinesitherapie. Nadien volgde zij een specialisatiejaar sportkinesitherapie en manuele therapie aan de KUL . Omwille van haar passie voor anatomie bleef zij verder zoeken naar antwoorden en deze vond zij in de osteopathie.

Na 15 jaar werken als zelfstandige kinesitherapeut maakte zij de  keuze om  voor haar 4 kinderen te zorgen  en stapte ze in het onderwijs. Zij begeleidde er kinderen met motorische problemen. 

Haar kinderen gaan langzamerhand het huis uit en nu er is terug tijd voor haar echte passie. Zij hervatte dit jaar haar studies osteopathie en hoopt met de ervaringen die zij op haar levenspad tegenkwam  mensen verder te helpen in de praktijk.

Gesproken talen Nederlands, Frans en Engels

 

Image 1 of the area
Image 2 of the area